Note

If you cannot find what you are looking for. Please visit our sitemap

Thursday, 29 October 2015

Intermediate F.Sc F.A ICS English XII Short Questions My Financial Career

Intermediate F.Sc F.A ICS English XII Short Questions My Financial Career

Question 1: What light do the following expressions throw on Leacock's state of mind when he entered the bank? Looked timidly round’ Shambled in?
Answer:
These expressions reflect the confused state of writer’s mind. He was fully confused and could not express his matter properly.
 
Question 2: Why did the manager come to think that Leacock had an awful secret to reveal?
Answer:
The manager came to think that Leacock had an awful secret to reveal because he insisted to meet manager alone.
 
Question 3: What was the attitude of the manager towards Leacock on learning that he only wished to deposit 56 dollars in the bank?
Answer:
When the manager learns the actual amount of the money, he became angry. His attitude was rude and unkind. He asked him to go to the accountant.
 
Question 4: What other blunders did Leacock commit after leaving the manager’s office?
Answer:
After leaving the manager’s office, Leacock made a number of blunders. First, he stepped into an iron safe. Then he wrote fifty six instead of six on the cheque. Then instead of admitting his mistake, he pretended to be angry on being insulted by someone.
 
Question 5: After this misadventure in the bank where did Leacock keep his money?
Answer:
After this misadventure, kept cash money in his trousers pocket and savings in silver dollars in socks.
 
Question 6: Give as many examples as you can to show that Leacock was feeling completely lost in the bank all the time he was there?
Answer:
Leacock was completely lost in the bank. He made many mistakes there. First, he stepped into an iron safe. Then he wrote fifty six instead of six on the cheque. Then instead of admitting his mistake, he pretended to be angry on being insulted by someone.
 
Question 7: How much was the writer’s salary raised?
Answer:
The writer’s salary was raised to 50 dollars per month. He wanted to save it for his future use. Therefore, he decided to keep it in the bank.
 
Question 8: Who was Mr. Montogomery?
Answer:
  Mr. Montogomery was the accountant in the bank. He was a tall, cool devil. The very sight of him rattled the writer.
 
Question 9: What was the reaction of the bank staff when he author rushed out of the bank?
Answer:
When the author rushed out of the bank, the bank staff made a roar of laughter at his blunders. 
 
Question 10: Why did people think he was some invalid millionaire?
Answer:
They thought him some invalid millionaire because some body gave him a Cheque book, and some one told him how to write it. 

Written by: Asad Hussain & Muhammad Jawad

No comments:

Post a Comment