Note

If you cannot find what you are looking for. Please visit our sitemap

Wednesday, 9 August 2017

Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short Questions Thank You M'am

Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short Questions Thank You M'am


Q 1. What was the time when the boy tried to snatch the purse of the woman?
Ans. It was about eleven o'clock at night when the boy tried to snatch the purse of the woman.

Q 2. What happened to the boy when he tried to snatch the purse?
Ans. When the boy tried to snatch the purse, the strap broke with a sudden single tug. He lost his balance and fell down.

Q 3. What was the reaction of the woman?
Ans. The large woman simply turned around and kicked the boy. She picked the boy up by his shirt front and shook him severely and ordered him to pick up her purse.

Q 4. What was the conduct of the people when they saw the incident?
Ans. Two or three people passed, stopped, turned to look, and some stood watching.

Q 5. How did the boy look physically?
Ans. He was about fourteen of fifteen years old. He was very weak physically.

Q 6. What was the condition of the boy when the woman gave him a few jerks?
Ans. The boy felt helpless and miserable when the woman gave him a few jerks. Sweat popped out on the boy's face and he began to struggle.

Q 7. Why did the woman ask the boy to wash his face?
Ans. The woman decided to teach the boy good manners. The first lesson that she taught  the boy was to wash his face because his face was dirty. She wanted to reform him.

Q 8. Why did not the boy run from the house of the woman?
Ans. The boy was ashamed of his act. He wanted to establish trust. The woman gave him confidence by not keeping an eye on him. This was the reason that he did not run from the house of the woman.

Q 9. Why did  not the woman watch the boy while preparing a dish?
Ans. The woman gave the boy confidence that she trusted him. Therefore, she did not watch him preparing a dish.

Q 10. What was the nature of the woman's job?
Ans. The woman worked in a hotel beauty shop that stayed open late. She dealt all kinds of woman like blondes, redheads, and the Spanish.

Q 11. What did the woman do when the boy began to struggle?
Ans. She jerked him around in front of her put a half nelson about his neck and continued to drag him.

Written by: Asad Hussain

No comments:

Post a Comment